A4TECH X7 G600 DRIVER FOR PC

A4TECH X7 G600 DRIVER DETAILS:

Type: Driver
File Name: a4tech_x7_14885.zip
File Size: 14.5 MB
Rating:
3.65
24 (3.65)
Downloads: 17
Supported systems: Windows 10, 8.1, 8, 7, 2008, Vista, 2003, XP, Other
Price: Free* (*Free Registration Required)

Download Now
A4TECH X7 G600 DRIVERNet als de twee hiervoor besproken modellen ontbreekt ook bij de G instellings software, wat in deze klasse toch wel een gemis vormt.

A4TECH X7 G600 DESCARGAR CONTROLADOR

Zeker omdat het zoveel extra G aming toetsen heeft, dat je deze graag van een macro zou willen voorzien of van een extra optie in je mediaspeler of browser. Er zijn er vier geplaatst aan de linkerkant in een boog en onder de a4tech x7 g600 bevinden zich nog vij van deze 'G toetsen'. Toewijzen van functies moet je a4tech x7 g600 zelf in een spel doen - feitelijk betreft het dubbel uitgevoerde toetsen op een plek die handiger is voor gaming.

A4tech x7 g -- Mali Oglasi #

De extra toetsen die we al zagen bij de G naast de spatiebalk en de Esc toets zijn ook aanwezig op de G Dit brengt ook weer een verkleinde spatiebalk met zich mee. Voor het aantal toetsaanslagen hoef je dit bord echter niet te laten liggen, het kan er prima vijf tegelijk aan. Deze worden doorgelust vanuit de computer en ondersteunt volgens de specificatie van de fabrikant USB 2. Helaas bleek het niet mogelijk deze verbinding ook voor het toetsenbord zelf te gebruiken: het is puur een verlengkabel. Wanneer je graag muziek luistert tijdens het gamen, zijn de verticale rij mediatoetsen aan de rechterkant handig; naast bedieningsknoppen a4tech x7 g600 er een volumeregeling inclusief mute functie.

Ook de G heeft de inmiddels bekende rubberen toetsen. Eveneens aanwezig is de hardplastic polssteun met gebobblede textuur. Feitelijk is de polssteun van de goedkopere G prettiger.

A4TECH X7 G600 TREIBER WINDOWS XP

Van een topmodel verwachtten we meer dan de G waarmaakt. De overeenkomsten met de goedkopere exemplaren zijn groter dan de verschillen. Saitek kennen we van het uitgebreide arsenaal aan gamepads, joysticks en andere a4tech x7 g600 controllers. Op gebied van toetsenborden is het echter minder bekend.

Deskthority

More Sharing Services Share. Imagine that this responsive data-sheet is included in the product page of your webshop.

Edit this data-sheet. Probably the most complicated script I ever wrote for the mouse was for my mic button.

Single button press for 1 second broadcast, holding the button to enable broadcasting, double press for broadcasting until I press a4tech x7 g600 again. Click below and use Testseek to find all ratings, product awards and conclusions.

Read the full review. Source Review comments Score hardware. She's noise sensitive And to clarify: I do game, and not just a little.

Joined Jun 13, Messages 8, 2. Joined Dec 1, Messages 0.

Cooler master TK Blue Switch's for my main rig. I have all of the above however, still use a old Logitech G11 in the playroom.A4tech X7-G Share. product image. Coming Soon.

A4tech X7 Gv Driver Download

This product hasn't been reviewed yet. We've added this product to our database but we haven't actually. A4tech X7-G review.

A4TECH X7 G600 DRIVERS FOR WINDOWS 8

A4tech X7-G Share. product image. Coming Soon. This product hasn't been reviewed yet. We've added this product to our.

Related Drivers